Get2Know

Diensten

Van jongs af aan heb ik een grote interesse gehad in technologie. Toen ik kleuter was schakelaars, toen ik schoolkind was spelletjes, en vanaf de vroege pubertijd de computer en internet.

Door deze interesse en technisch inzicht was het altijd makkelijk om technische vraagstukken te begrijpen en te gaan toepassen zoals ik het zelf wenste. Al groeiende ben van administratief medewerker langzaam de IT ingerold, waar ik mijzelf binnen een internationaal bedrijf opgewerkt heb van Supportmedewerker naar Co√∂rdinator Helpdesk.

Ondanks het groeien van mij kennis ben ik overgestapt van dit bedrijf naar een klein web development bedrijf, om zo te gaan werken aan website's en webapplicaties. Hier heb ik mij kunnen verdiepen programmeertalen zoals HTML(5), CSS(3), Javascript en jQuery maar ook in tools zoals Google Analytics, Adwords en Webmastertools. Door al deze kennis ben ik nu in staat om websites te beoordelen en verbeteren op het gebied van SEO en Usability.

Zoals u kunt lezen heb ik een breed scala aan vaardigheden en kennis opgedaan welke ik graag inzet om u te helpen met technische vraagstukken. Hierbij kunt u kijken op de pagina's advies, support, website, CMS en SEO of contact opnemen om vraagstuk voor te leggen en samen te kijken wat ik voor u kan betekenen.

 

Loading ...