Get2Know

CMS

een CMS, is dat niet iets om je website bij te houden?
Dat klopt, alleen kan een CMS zo veel meer betekenen dan een simpele manier om je eigen website bij te houden.

Een CMS (Content Management System) zijn software pakketten welke geïnstalleerd kunnen worden op up hostingpakket om zo een website te bouwen op het CMS systeem.
Hierbij zijn de meeste CMS systemen tegenwoordig modulair opgebouwd, waar u door het installeren van extra onderdelen uw site snel en gemakkelijk kunt uitbreiden qua functionaliteit.
Samen met de compleet ingebouwde mogelijkheid om teksten en afbeeldingen op uw website aan te passen stellen dit soort system gebruikers in staat om hun website zelf te onderhouden en bij te werken wat uiteindelijk minder kost als steeds een programmeur in te schakelen.
Ondanks dat een CMS systeem de gebruiker in staat stelt om zijn website te onderhouden zijn het CMS en de uitbreidingen vaak ook complexe systemen, welke zelf ook onderhouden en geüpdate moet worden om niet vatbaar te worden voor aanvallen van kwaadwillende.

Get2Know heeft veel ervaring met CMS systemen en kan u in uw zoektocht naar een CMS voor uw website bijstaan met advies en eventueel de installatie en configuratie van uw CMS. Heeft u interesse in een CMS systeem? neem dan vrijblijvend contact op met ons om te horen waar wij u van dienst kunnen zijn.

 

 

Drupal

drupal cms

 

Wordpress

wordpress cms

 

Joomla

joomla cms

 

Typo3

typo3 cms

Loading ...