Get2Know

Website

U wilt een website of uw huidige website presteert niet zo goed als u wenst. Dit zijn vragen en uitdagingen waar u zich als ondernemer niet mee bezig wilt houden.
Een website moet het doen en ook zijn kosten opbrengen door het genereren van aanvragen voor uw bedrijf. 

Get2Know is met reeds meer dan 7 jaar ervaring mee gegroeid met de huidige standaarden van het internet en kan u ondersteunen in uw vraag of uw website nog voldoet in de huidige standaarden.
Na de initiƫle doorloop van uw website zullen wij onze bevindingen delen met u en een vrijblijvend advies afgeven. Hierbij kunnen wij indien gewenst een SEO rapport opstellen en vrijblijvend de eerste 10 punten hiervan delen met u.
Zie hiervoor de SEO pagina van Get2Know

Een nieuwe website is een heel ander proces, er dient nagedacht te worden over hoe de website er uit gaat zien door schetsen of volledige template ontwerpen te maken, welke informatie u op de website gaat plaatsen en hoe de website up to date gehouden gaat worden.
Get2Know is reeds vaker betrokken geweest bij het bouwen van een nieuwe website en weet als geen ander dat, ondanks dat het soms zo makkelijk lijkt, er tijdens het proces van een website opbouwen altijd valkuilen en onzekerheden zijn.
Door de opgedane kennis van zowel het bouwen van websites als de processen daarom heen zijn wij in staat om u in het volledige traject te ondersteunen met advies en eventuele hands on werkzaamheden.

Door het netwerk wat Get2Know heeft kunnen wij naast de technische werkzaamheden u ook in contact brengen met zeer getalenteerde designers om een stijl voor de website te maken welke uw bedrijf laat zien zoals u zich wenst te presenteren aan (potentiĆ«le) klanten. 

Mocht u interesse hebben in een van onze diensten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier of kijken naar de klanten welke u voor zijn gegaan op onze portfolio pagina's.

 

 

Website ontwikkeling

website

Loading ...